tisdag 13 december 2016

Gratis material till förskolebarn: Hitta andra halvan av Babblarna

Hoppas ni har haft en bra luciadag och ev fått sett och hört luciatåg. På jobb hade vi det årliga lussefirandet med luciatåg och julbasar, det är väldigt uppskattat av barnen med familjer, för oss pedagoger innebär det mycket jobb och en väldigt intensiv dag. Samtidigt som det är en trevlig tillställning så är man helt slut, för min del har det blivit soffhäng sedan jag kom hem. 

Nu till något helt annat:
jag har gjort ett nytt småbarnsmaterial med de populära Babblarna. Övningen är enkel och går ut på att hitta andra halvan av Babblarna. 
Materialet består av ett ark med 6 fasta bilder på babblarna och med deras namn och av 6 lösa bilder på Babblarnas andra halva.
Gör så här:
Behåll arket med namnen och halva bilden helt och klipp ut bilderna utan text eller tvärtom ifall ni vill det.
Vid intresse av materialet: 

Om den här sidan kommer upp så klicka längst ner på "Nej tack, fortsätt till nedladdning" om ni inte vill skaffa dropbox.Gör så här: Klicka på länken som jag har lagt in i slutet av inlägget. (länken har oftast samma namn som materialet) Låt dropbox ladda klart sidan innan ni trycker på ladda ner.På min dator hamnar materialet i "hämtade filer", det kan man nog välja själv! Sen är det bara att skriva ut och laminera materialet. OBS! Klicka inte direkt på skriv ut i dropbox, då riskerar ni att få halva sidor! 


Material Länken: Hitta andra halvan av Babblarna

Nu ska jag kurera förkylningen som försöker inta min kropp, trevlig kväll!/Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen