söndag 16 juni 2019

Veckor fulla med aktiviteter

Jag har inte haft så mycket tid över den senaste tiden för att titta in här på bloggen. De senaste två veckorna har bestått av mycket socialt umgänge på olika tillställningar.
I onsdags i förra veckan uppvaktade vi två fina tjejer som tog studenten.
Julia
Tomine
Efter studentuppvaktningarna körde vi till Norje Boke för att tillbringa torsdagen-söndagen på Sweden Rock. Vi såg bland annat Kizz, Def Leppard, Ritchie Blackmore´s Rainbow, ZZ Top, Easy Action, Danko Jones mfl. 

Det var en häftig upplevelse att vara på Sweden Rock, tillsammans med ca 30 000 personer per dag lyssnade vi på rockmusik i strålande solsken. Alla är glada och är där för musiken och umgänget skull. Bästa bandet i år är enligt mig var Ritchie Blackmore´s Rainbow!
Vi bodde i vår husvagn på en provisorisk camping ca 1 km från festivalområdet. 

 I tisdags den här veckan hade vi en Aw med jobbet för att tacka av en kollega. Vi var på båtarna och åt deras buffé. Den innehöll bland annat räkor, varmrökt lax, fläskfilé, ost och bröd. 


I fredags hade vi sommaravslutning på jobbet och den tillbringades på stranden. 

Vi hade roliga tävlingar och umgicks med de andra förskolorna i vårt område. Vi bjöds på kycklingsallad med tzatziki och snacks. 

I går var det dags för dop för min söta systerdotter Alva💗

Hon döptes till Alva Siri, namnet Siri kommer från min systers sedan länge bortgångna farmor (vi har inte samma pappa, så det var inte min farmor).
Nu håller jag kväll och börjar räkna ner till semestern, vi har endast fyra arbetsdagar kvar. Trevlig kväll! 
Kram Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen