måndag 22 januari 2018

Pedagogiska material med Alla Hjärtans dag tema

                                                                                      INNEHÅLLER REKLAMLÄNK
Jag delar med mig kostnadsfritt av mina pedagogiska material. För att börja tjäna lite pengar på mitt bloggande har jag valt att lägga in reklamlänkar i inläggen. Jag är tacksam för alla klick som ni gör!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Reklam LÄNKEN till Campadre


Jag har tillverkat några pedagogiska material med hjärtan som kan passar extra bra att jobba med nu när vi närmar oss Alla Hjärtans Dag 14/2. Nedan står lite om materialen, genom att klicka på ordet HÄR i texten under varje bild så kommer ni till respektive inlägg där ni kan ladda ner materialet. 


Det här är en enklare övning där man räknar hjärtan på ena hjärthalvan och para ihop det med den andra hjärnhalvan med siffra på. Siffrorna och hjärtana är färgkodade efter Montessoris lilla pärltrappa. Ni hittar materialet HÄR.


Den här övningen passar de yngre barnen och tränar bland annat koncentration, se mönster och öga- och hand koordination. 
Övningen går ut på att para ihop lösa hjärtan med de fasta hjärtana på arken. Ni hittar materialet HÄR eller HÄR.

Övningen går ut på att räkna hjärtana på det ena hjärtat och para ihop det med det andra hjärtat med siffran på. Siffrorna och hjärtana är färgkodade efter Montessoris lilla pärltrappa. Ni hittar materialet HÄR.

Jag kan inte lägga tid på att mejla material som är nedladdningsbara på bloggen.

Ha det så bra!
Kram
Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen