söndag 2 oktober 2016

Gratis material till förskolebarn: Parövning alfabetet med bilder

Hoppas ni har haft en skön helg! Tänk, nu sitter man här igen med ytterligare en vecka bakom sig och en ny orörd framför sig.

Jag har börjat gå igenom mina material och se vilka som jag kan göra om så att ni själv kan ladda ner dem, jag har uppdaterat ett par stycken.
Det jag ska skriva om ikväll är en sorteringsövning med alfabetet och bilder. Övningen går ut på att sortera kort med bilder efter dess begynnelse bokstav till rätt bokstavskort. Bokstaven X finns i två uppsättningar den ena ska sorteras efter bokstaven som ordet slutar på ex sax. 

Materialet består av kort med alfabetet i versaler och gemener och av kort med bilder. Till varje bokstavskort finns tre bilder att sortera.


Vid intresse av materialet: 
Man behöver inte ha eller skaffa Dropbox för att ladda ner materialet gratis!

Om den här sidan kommer upp så klicka längst ner på "Nej tack, fortsätt till nedladdning" om ni inte vill skaffa dropbox.
Gör så här: Klicka på länken som jag har lagt in i slutet av inlägget. (länken har oftast samma namn som materialet) Låt dropbox ladda klart sidan innan ni trycker på ladda ner.På min dator hamnar materialet i "hämtade filer", det kan man nog välja själv! Sen är det bara att skriva ut och laminera materialet. OBS! Klicka inte direkt på skriv ut i dropbox, då riskerar ni att få halva sidor! 


LÄNKEN: Paröv alfabetet och bilder 


Glöm inte att ni gärna får ge feedback på materialen, det pushar mig att fortsätta göra egna material som ni kan ta del av. Vi hörs snart igen!Maria

4 kommentarer:

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen