onsdag 3 januari 2018

Gratis pedagogiskt material: Sortera formfiskar

Jag vill börja med att gratulera mina yngsta syskon (de är också tvillingar precis som jag) som fyller 40 år idag! Grattis Helen och Tomas                                                               

                                                    INNEHÅLLER REKLAMLÄNK
Just nu sprudlar idéerna och en del av dem omsätts till nya pedagogiska material, som det jag ska skriva om nu!

Det är ett sorteringsmaterial med former, där man sorterar formfiskar till akvarieskålar. 

Fiskarna har jag själv skapat i Power Point med hjälp av verktygen i programmet. Alla fiskarna har fått olika färger. Visst är dem söta!?
Materialet består av 4 akvarium och av 16 fiskar i fyra olika former. Jag har valt att göra fiskarna i de fyra vanligaste formerna kvadrater, trianglar, rektanglar och cirklar. 
I aktiviteten utvecklas förståelse för former, mängd, antal, sortering och matchning. 

Jag delar med mig kostnadsfritt av mina pedagogiska material. För att börja tjäna lite pengar på mitt bloggande har jag valt att lägga in reklamlänkar i inläggen. 


ReklamLÄNKEN Här finns bra hårvårdsprodukter.

Vid intresse av materialet: 

Jag vet att det fungerar bäst på att hämta materialen via en dator. Tror att man behöver ladda ner dropbox till telefon eller surfplatta för att kunna hämta materialen. Jag kan inte lägga tid på att mejla material som man själv kan ladda ner!
Gör så här: Klicka på länken som jag har lagt in i slutet av inlägget. (länken har oftast samma namn som materialet) Låt dropbox ladda klart sidan innan ni trycker på ladda ner.På min dator hamnar materialet i "hämtade filer", det kan man nog välja själv! Sen är det bara att skriva ut och laminera materialet. OBS! Klicka inte direkt på skriv ut i dropbox, då riskerar ni att få halva sidor!

LÄNKENFormfiskar

Nu är det dags för mig att hoppa i träningskläderna och prova på Bodybalance! Jag önskar er en härlig lillördagskväll! Kram Maria

1 kommentar:

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!