söndag 10 februari 2019

Gratis material: Arbetsblad med rimord

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK Jag delar med mig kostnadsfritt av mina pedagogiska material. För att börja tjäna lite pengar på mitt bloggande har jag valt att lägga in reklamlänkar i inläggen. Jag är tacksam för alla klick som ni gör! Pengarna har jag tänkt använda för att köpa in bilder som jag kan använda till kommande material, till papper och färgpatroner. ---------------------------------
Reklam LÄNKEN till Stadium


Efter att ha tillverkat arbetsbladen med kroppens inre organ blev jag sugen på att skapa fler arbetsblad. Det blev två arbetsblad med rimord. Uppgiften på arbetsbladen är att dra streck mellan de bilder som rimmar med varandra ex. majs-bajs.

 Materialet består av två A4 ark med 12 bilder på varje. Man kan även uppmuntra barnen/eleverna att färglägga bilderna om man vill.


Vid intresse av materialet: 

Man behöver inte ha eller skaffa Dropbox för att ladda ner materialet gratis!
Materialet laddar ni ner själv! Jag har fått mejl om att det fungerar hur bra som helst att använda Ipad och Iphone vid nerladdning När ni klickar på länken till materialet, så väljer ni sedan den lilla fyrkanten med pil vid adressfältet och väljer sedan spara pdf i Ibooks.

Jag kan inte lägga tid på att mejla material som är nedladdningsbara här på bloggen.


Material LÄNKEN: Arbetsblad med rimord


Nu ska jag googla på resor till sol och värme!
Hoppas ni får ett bra slut på veckan.
Kram Maria

2 kommentarer:

 1. Tack snälla för att du delade med dig. Denna passar jättebra till mina elever i Svenska Skolan här i Melbourne för att öva svenska med. Mvh Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Så kul att det kommer till användning i andra delar av världen!
   Hälsningar
   Maria

   Radera

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen