onsdag 23 augusti 2017

Gratis dekoration till förskola: Årstidsvimplar

Ett naturbord håller på att skapas på jobb, där barnen kan lägga olika saker från naturen. Bordet ska var aktivt och vi ska även följa våra olika årstider.
Jag har tillverkat årstidskort med bilder och vimplar med bokstäver på våra årstider. Materialet kommer att bytas ut efter årstiderna.
Vimplarna med bokstäverna sätts fast på ett band som hängs upp ovanför bordet. Bilder på hur bordet ser ut kommer när jag har fotat det på jobbet.
Jag har färgkodat materialet efter de färger som vi använder för de olika årstiderna: vår-grönt, sommar-gult, höst-orange och vinter-blått.Vid intresse av materialet: 

Jag kan inte lägga tid på att mejla material som man själv kan ladda ner!
Om den här sidan kommer upp så klicka längst ner på "Nej tack, fortsätt till nedladdning" om ni inte vill skaffa dropbox.
Gör så här: Klicka på länken som jag har lagt in i slutet av inlägget. (länken har oftast samma namn som materialet) Låt dropbox ladda klart sidan innan ni trycker på ladda ner.På min dator hamnar materialet i "hämtade filer", det kan man nog välja själv! Sen är det bara att skriva ut och laminera materialet. OBS! Klicka inte direkt på skriv ut i dropbox, då riskerar ni att få halva sidor! 


Länkarna: årstids vimplar
Jag kan inte lägga tid på att mejla material som är nedladdningsbara här på bloggen!  Önskar er alla en trevlig lillördag! Kram Maria

2 kommentarer:

 1. Hej Maria!

  Hittade till din blogg via Pinterest. Jag har laddat ner dina Årstidsvimplar och korten. Tack för fint material och för att du delar med dig! Vänligen/ Katarina S Lindberg

  SvaraRadera
 2. Hej Katarina!

  Varsågod. Tack för att du tog dig tid att kommentera och hoppas materialet uppskattas.

  Vänliga hälsningar
  Maria

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen