fredag 2 februari 2018

Nyheter från Cloetta

Det här inlägget är ett samarbete med CloettaJag ingår i deras bloggnätverk och får prova nya produkter.
Årets första leverans innehåller nya smaker på nötter från Nutisal, Polly zoo, sport lunch coconut, läkerol strawberry lime och smågodis från Malaco. 
Sportlunch coconut: En god chokladbar med en lagom mix av choklad och kokossmak som ger mersmak! Det här är en limited edition under 2018, så passa på att prova den.
Nutisal American BBQ: Nötter av alla dess slag går hem i vår familj så att få prova de här nya smakerna passar oss perfekt. American BBQ innehåller en torrostad mix av jordnötter, mandlar, cashew och friterad majs. Mixen är inspirerad av BBQ med både rökiga, salta och söta inslag. Jag tycker att det blir för söt i smaken med Sweet, så fortfarande har jag kvar festival mixen som min favorit. 
Nutisal Thai Spice: Innehåller en Torrostad mix av cashew, jordnötter, mandlar och bitar av kokosnöt. Nötmixen är inspirerad av Thailand och har smak av citrongräs, chili, ingefära och kokos. 
Den här mixen var inte en favorit hos mig, Stellan tyckte att båda smakerna var ok, fast lite för söta.Nötterna torrostas i en fabrik här i Helsingborg, en liten bit ifrån där jag bor.
Polly zoo: Är en mix av Polly och Zoo! Zoo är en klassisk tablettask med apor och Polly blir en klassisk skumtopp med chokladöverdrag. Den nya pollypåsen är en kombination av dessa två. Jag tycker dock inte Zoo-smaken (den rosa) träder fram så mycket, det finns också skumtoppar med smak av banan och mjölkchoklad i påsen. Original påsen av Polly är fortfarande en av mina favoriter.

Alla omdömen är mina egna och det är upp till mig om jag vill skriva om produkterna.

Bilderna:Mina egna


Jag vill passa på att önska er en trevlig helg!
Kram Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen