tisdag 17 oktober 2017

Alfabetet med tecken och QR koder

Jag har en del material sparade på datorn som jag laddat ner från olika sidor och som inte kommit till användning. Ett av dem har jag nu tillverkat en bokstavsbok av.
Boken innehåller hela alfabetet med versaler och gemener samt en bild till varje bokstav och av QR koder där barnen hör vad bokstaven heter och hur den låter.
Alfabetet med bild och tecken kommer jag tyvärr inte ihåg var jag hittat någonstans. QR koderna har jag hittat under filer på facebook sidan QR i förskolan.
I morgon ska sidorna lamineras och sättas ihop till en bok.Önskar er en god natt!/Maria

3 kommentarer:

 1. Först och främst stort tack till dig, som delar med dig av ditt fina material!
  Jo, jag undrar bara om du skulle vilja dela denna boken, eller mejla den till mig? Jag jobbar på en Grundsärskola och jag ser att detta är precis vad vi behöver.
  min mej är: marianne.johansson@skola.morbylanga.se
  Med vänlig hälsning MariAnne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marianne!
   Tack för din kommentar.
   Tyvärr har jag inte tillverkat alfabetet och QR koderna själv utan hämtat det från nätet. Boken har jag tillverkat genom att klippa och klistra och har inte några filer på det att skicka till dig.
   Vänliga hälsningar
   Maria

   Radera
 2. Hej Maria!
  Jag blev intresserad av ditt material och undrar om det finns möjlighet att få ta del av den.Har ett barnbarn som använder teckenspråk och vi börjar att träna på att ljuda .Tacksam om du svarar
  Mvh lenaforsterkarlsson@gmail.com

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen