söndag 14 maj 2017

Helsingborgs bryggeri 6 år

Jag har skrivit tidigare om Helsingborgs bryggeri när vi har besökt ett par av deras jubileum, igår var det dags för 6 års kalas. I år blev det ett besök tillsammans med min fina vän Anette. 
Helsingborgs bryggeri hade i år gått ut med att man kunde förköpa biljetter för 50 kr, i priset ingick inträde och enklare maträtter att välja mellan. Vi valde pulled pork burgare, Gourmet Grillaren i Helsingborg stod för burgarna, ni hittar mer om dem på deras facebook sida.
Vi förköpte även öl polletter (kapsyler), det var väldigt smidigt att bara säga sitt namn i entrén och få polletterna och matbiljetterna.

Tidigare år när vi varit på bryggeriet har det funnits lokala företag som sålt sina produkter ex. bjäre chips. I förfjol var det flera streetfood försäljare på plats. Jag gillade upplägget med förköp och tycket att det var väldigt smidigt. Dock saknade jag de lokala företagen som visat och sålt sina produkter på plats tidigare år.

På scen spelade bland annat Bai Bang och Bob Stevens. Bai Bang är ett rockband som är här ifrån Helsingborg och det har funnits sedan någon gång på 1980-talet.

Tyvärr blev det även i år långa köer för att hämta dricka, tyvärr måste ölen hällas upp i muggar och det tar lång tid när ölen skummar mycket. Jag hade önskat att man kunde få flaskan med sig och välja om man vill hälla upp ölen eller dricka den direkt från flaskan.

Vädret visade sig från sin bästa sida med härligt solsken!

Efter en som vanligt aktiv helg är det dags att säga God Natt och ladda batterierna för en ny arbetsvecka!/Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen