måndag 7 november 2016

Gratis material: Vem är jag kort Vilda djur

Nu har jag även uppdaterat mitt materialet med Vem är jag kort vilda djur så att ni också kan ladda ner det själva.

Som med bondgårdsdjurens vem är jag kort så går även den här 
övningen ut på att barnen ska gissa vilket djur det är, genom att man läser en mening i taget och låter barnen fundera och gissa övas deras abstrakta tänkande. Barnen brukar själv hitta på egna frågor och låta oss vuxna gissa på deras.
Materialet består av 12 kort med korta meningar och bilder. Jag har valt att gör två olika uppsättningar av korten, ett med färgad bakgrund efter Montessoris världsdels färger beroende på vilken världsdel djuren lever i och det andra har vit bakgrund.

Vid intresse av materialet: 
Man behöver inte ha eller skaffa Dropbox för att ladda ner materialet gratis!
Jag kan inte lägga tid på att mejla material som man själv kan ladda ner!
Om den här sidan kommer upp så klicka längst ner på "Nej tack, fortsätt till nedladdning" om ni inte vill skaffa dropbox.
Gör så här: Klicka på länken som jag har lagt in i slutet av inlägget. (länken har oftast samma namn som materialet) Låt dropbox ladda klart sidan innan ni trycker på ladda ner.På min dator hamnar materialet i "hämtade filer", det kan man nog välja själv! Sen är det bara att skriva ut och laminera materialet. OBS! Klicka inte direkt på skriv ut i dropbox, då riskerar ni att få halva sidor! 
LÄNKEN: Vem är jag kort vilda djur vit bakgrund
                        Vem är jag kort vilda djur färgad bakgrund
Jag vill passa på att önska er en bra start på veckan! Här blir det en extra lååååång dag på jobbet, då vi har personalmöte i kväll!/Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen