torsdag 3 november 2016

Gratis material till förskolebarn: Vem är jag kort bondgårdsdjur

Oj, vad tiden går fort, det har gått 4 år sedan jag började blogga och det har blivit många inlägg genom åren och måååånga pedagogiska material☺
Ett av dem är Vem är jag korten, de materialen har inte varit inlagt så att ni själv kan ladda ner dem. Idag får ni ta del av korten med bondgårdsdjur.


LPFÖ 98 rev 16:

Förskolan ska sträva efter att varje barn tillägnar sig och nyanserar innebörden i begrepp, ser samband och upptäcker nya
sätt att förstå sin omvärld.

Övningen går ut på att barnen ska gissa vilket djur det är, genom att man läser en mening i taget och låter barnen fundera och gissa övas deras abstrakta tänkande.
Materialet består av 11 kort med korta meningar och bilder.

Jag ska försöka redigera och lägga ut mina kort med vilda djur och yrken under kommande vecka.


Vid intresse av materialet: 
Man behöver inte ha eller skaffa Dropbox för att ladda ner materialet gratis!

Om den här sidan kommer upp så klicka längst ner på "Nej tack, fortsätt till nedladdning" om ni inte vill skaffa dropbox.
Gör så här: Klicka på länken som jag har lagt in i slutet av inlägget. (länken har oftast samma namn som materialet) Låt dropbox ladda klart sidan innan ni trycker på ladda ner.På min dator hamnar materialet i "hämtade filer", det kan man nog välja själv! Sen är det bara att skriva ut och laminera materialet. OBS! Klicka inte direkt på skriv ut i dropbox, då riskerar ni att få halva sidor! 
LÄNKEN:Vem är jag bondgårdsdjur


Ta hand om er så hörs vi igen en annan dag!/Maria

2 kommentarer:

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen