torsdag 17 juli 2014

Loppis Brygghuset, Varberg och Ullared

Min frånvaro här har med semestern och Stellans lediga dagar att göra, vi har varit iväg på dagsturer runt om i södra Sverige.
Vad har vi då hittat på?

Vi har varit på fler balla ställen i Skåne och under vår resa hittade vi egna balla ställen, en av dem finns i Billing i Skåne. Det är en väldigt speciell secondhand butik full med saker, så som glas, tallrikar, bord, stolar, porslin, böcker och mycket annat. I och utanför butiken fanns handskrivna skyltar som ägaren hade satt upp:


Butiken heter Loppis Brygghuset och ligger på Måns Andreas väg 8 i Billinge, för att se deras öppettider rekommenderar jag er att titta in på deras facebook sida, där de uppdaterar sina öppettider.

I tisdags blev det ett besök till Varbergs fästning, tyvärr var alla guidade visningar full bokade så vi fick nöja oss med att gå runt själva samt att vi besökte museet, så att vi fick ta en liten del av fästningens historia och stor del av Hallands historia. 


Efter att ha sett det här på museet blev jag sugen på ett besök till det stora varuhuset GeKås i Ullared och min snälla älskling styrde bilen dit för en liten spontan shoppingtur. 

Ja, det är en liten del av det vi har hittat på, hoppas ni också har möjlighet att gör och uppleva roliga saker! /Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen