onsdag 27 mars 2013

Sångsaga/flanosaga för yngre barn

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK 
Jag delar med mig kostnadsfritt av mina pedagogiska material. För att börja tjäna lite pengar på mitt bloggande har jag valt att lägga in reklamlänkar i inläggen. Jag är tacksam för alla klick som ni gör! Pengarna har jag tänkt använda för att köpa in bilder som jag kan använda till kommande material, till papper och färgpatroner.
------------------------------------------------------------------------------------------

Reklam LÄNKEN till Ideal of Sweden

Idag vill jag tipsa om en sångsaga som jag själv har hittat på. Vad är en sångsaga? Det är en saga där man sjunger barnsånger som har anknytning till texten. Jag tycker det är trevligt att kombinera sagor och sånger! Barnen brukar gissa vilken sång som kan passa att sjunga! Sagan handlar om lammet som försvann. Jag har skrivit om den på min gamla bloggplats.

Lammet som försvann
Vid intresse av materialet: 

Materialet laddar ni ner själv!
Jag har fått mejl om att det fungerar hur bra som helst att använda Ipad och Iphone vid nerladdning När ni klickar på länken till materialet, så väljer ni sedan den lilla fyrkanten med pil vid adressfältet och väljer sedan spara pdf i Ibooks. 
Länken till materialet: Sångsagan om lammet som försvannJag kan inte lägga tid på att mejla material som är nedladdningsbara på bloggen.

Ni får gärna lämna kommentarer om vad barnen och ni tycker om materialen!

God natt!/Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen