söndag 21 juli 2019

Aktiva sommardagar med härliga vänner

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK

Hur har ni det i sommar? Njuter ni av semester eller jobbar ni.
Våra tre semesterveckor var slut förra veckan och vi har arbetat i en vecka. Vår semester har varit underbar och vi har verkligen njutit av ledigheten.


Vår första vecka tillbringade vi på Kreta, mer om den kan ni läsa HÄR. 

Andra veckan bestod av ömsom sol och ömsom regn, vi gjorde små turer med bilen till bland annat Båstad och tomatens hus i Vallåkra. På fredagen åkte vi till Tivoli i Köpenhamn och lyssnade på Tom Jones (Tjuren från Wales). En väldig bra konsert med en pigg 79 åring. Jag är väldigt glad över att ha sett och hört honom live!
Lördagen och söndagen tillbringade vi i Kalmar och hjälpte Kevin och hans flickvän Evelina att flytta. De har köpt ett fint radhus en mil utanför Kalmar.

Den tredje veckan bestod även den av konsert besök, vi såg Gyllene Tider på Sofiero tillsammans med vår vänner Inger och Krister.
Torsdagen tillbringade vi på Tjörn och Orust tillsammans med våra vänner Marie och Per-Ola. Västkusten levererade och vi hade en fantastisk dag med bad och goda skaldjur. Semesterveckan avslutades med sol och bad på Kvickbadet i Höganäs. Jag summerar en härlig semester med lagom mycket aktiviteter.


Första arbetsvecka efter semestern har flutit på bra, jag arbetar på en annan av våra förskolor som vi är hopslagen med i centrala Helsingborg.
Nu går en intensiv och rolig helg mot sitt slut. Vi har haft Kevins härliga svärföräldrar Anna-Karin och Micke på besök. De bor i Granbo vid Bollnäs och vi har visat dem en liten bit av vår del av Skåne.
I går tog vi båten över till Helsingör där de aldrig varit tidigare. Vi hade en mysig dag i härligt sommarväder. Micke och Anna-Karin har två labradorer som vi har varit ute och gått med, i går blev det 5 km i solsken och idag 3 km i blandat sol och störtskurar. Vi var blöta in på underkläderna men skrattade gott åt det.

Nedan ser ni ett collage på saker som verkligen passar min smak och tycke, vad gillar ni? För att komma till respektive vara klickar du bara på orden under bilderna.


Klänning / Solglasögon / Sneakers / Väska

Nu ska jag slappa i sofffan och ladda batterierna för kommande arbetsvecka! Ha det så bra och var rädd om er!
Kram
Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen