måndag 22 april 2019

Stockholm Påsken 2019

Hur har er påsk varit? Vår har varit fantastisk fin. Vi hade tänkt att ge oss ut med husvagnen men det blev ändrade planer. I fredags morse körde vi upp till Stockholm där vi tillbringade två dagar i en solig och blomstrande stad.
Kungsträdgården var full av liv och körsbärsträden hade börjat blomma🌸

En förmiddag besökte vi Naturhistoriska riksmuseet, de har många olika utställningar. Vi såg bland annat "Den mänskliga resan" där man får följa den mänskliga utvecklingen sju miljoner år tillbaka i tiden och djurens utveckling sedan dinosaurierna dog ut. Vi tittade även på Fossil och evolution om livet på jorden och Natur i Sverige. 
Fantastiska utställningar som verkligen är värda att se och uppleva, allt var fantastik fint uppbyggt. Även skolklasser har stor nytta att besöka museet i lärandet kring Sveriges natur och livets utveckling.

De sista gångerna som vi varit i Stockholm har vi bokat bord på Dalanisse, den här gången provade vi ett par nya ställen. En kväll åt vi på Ciao Ciao Due, en mysig Italiensk restaurang med god mat och super bra service.
Efter att letat restaurang på nätet valde vi att en dag prova Flippin burgers som är en hamburgerrestaurang i Amerikansk tappning. Inredningen påminner om hamburgerhak som man sett i gamla amerikanska filmer.

Vilka god burgare, helt klart värt ett besök.

En underbar påskhelg har vi haft, batterierna är laddade för några veckor framåt!
Kram Maria 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen