tisdag 1 januari 2019

Tillbakablick på 2018 och önskningar för 2019

Reklam LÄNKEN

God fortsättning på 2019💗

Hoppas ni har haft en bra nyårshelg och är redo för det nya orörda året 2019! Nu när vi har det gamla året bakom oss tänkte jag blicka tillbaka på året som har gått.

Bloggen
Här på bloggen har ni fått fortsätta att följa mig med mina inlägg om mat, material, och livsnjutning. Det inlägget som har haft flest visningar under året är inlägget med materialet Bingo med rimord, ni ser det HÄR
Under året har jag börjat tjänat liiite pengar via de reklamlänkar som jag lägger in i min inlägg. Reklam LÄNKEN ! Tack för att ni trycker på dem!
Fler och fler hittar till bloggen och den har fått fler läsare, vilket jag tycker är jätte roligt. I höst startade jag instagram kontot malund68pedagoginspo där jag lägger tips på pedagogiska aktiviteter och material, dit har också många följare hittat.


Privatlivet
Under året har familjen fått varit frisk och det är jag väldigt tacksam för. Stellan och jag har gjort en del kortare resor till Stockholm, Rom, Kalmar och Berlin, det är så mysigt att komma iväg på småresor. Sommaren bjöd på det bästa sommarvädret man kan tänka sig. Då vi hade tidig sommarsemester så vi åkte iväg en vecka till Grekland. I början av oktober var jag på en resa till Kreta med min vän Anette. 
Vi ser att våra söner mår bra, Kevin bor kvar i Kalmar tillsammans med sin flickvän och har hittat ett nytt jobb på sjön, Andreas har separerat men verkar trivas bra och umgås mycket med sina fina vänner. Han har ett bra jobb som han trivs med. Året har även bestått av trevligt umgänge med alla våra fina vänner som vi har glädjen att ha i våra liv💓 


2019
Det första jag önskar är att familj och vänner kommer att få ha hälsan i behåll och att vi får färre terrordåd och krig i världen, så att alla människor kan känna sig trygga där de är.
På jobbet önskar jag att färre pedagoger är sjuka och att vi kan få arbetsro med positiva kollegor.

Här på bloggen hoppas jag kunna fortsätta dela med mig av mitt liv och mina material.

Nyårsafton 2018
Nyårsafton firade vi hos våra vänner Staffan och Annette som hade bjudit in oss på nyårsfest. Det var en väldigt rolig kväll med trevligt sällskap, nya bekantskaper och fantastisk god mat. Till förrätt bjöds vi på laxbiff med skagenröra, till huvudrätt åt vi en utsökt oxfilé med ugnsrostade potatis, sås och sallad. Till efterrätt bjöds vi på två olika tårtor.
Min nyårsoutfit:
Jag köpte en ny klänning till nyår hos Ilse Jacobsen i Helsingör. 
Önskar er alla en bra start på 2019!
Kram Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen