tisdag 15 maj 2018

Gratis pedagogiskt material: Läsa engelska ord med tre bokstäver

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK 
Jag delar med mig kostnadsfritt av mina pedagogiska material. För att börja tjäna lite pengar på mitt bloggande har jag valt att lägga in reklamlänkar i inläggen. Jag är tacksam för alla klick som ni gör! Pengarna har jag tänkt använda för att köpa in bilder som jag kan använda till kommande material, till papper och färgpatroner.
--------------------------------------------------------------------------------

Reklam LÄNKEN till Boozt

Även idag delar jag med av ett engelskt språkmaterial. Dagens material är ett läs material, där man läser ordet på de lösa ordkorten och lägger kortet i den tomma rutan bredvid bilden som motsvarar ordet.
Materialet består av 20 kort med ord och av 2 ark med vardera tio bilder på och av tomma rutor. Alla bokstäver på ordkorten är färgkodade efter Montessori, det innebär att konsonanterna är skrivna i blått och alla vokaler i rött. 

Vid intresse av materialet: 
Man behöver inte ha eller skaffa Dropbox för att ladda ner materialet gratis!

Materialet laddar ni ner själv! Jag har fått mejl om att det fungerar hur bra som helst att använda Ipad och Iphone vid nerladdning När ni klickar på länken till materialet, så väljer ni sedan den lilla fyrkanten med pil vid adressfältet och väljer sedan spara pdf i Ibooks.
LÄNKEN: Läsa engelska ord med tre bokstäver

Nu ska jag fortsätta se den spännande hockeymatchen mellan Sverige och Ryssland! HEJA SVERIGE!
Kram
Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen