torsdag 30 november 2017

Gratis pedagogiskt läsmaterial: Läsord JUL

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK 
Jag delar med mig kostnadsfritt av mina pedagogiska material. För att börja tjäna lite pengar på mitt bloggande har jag valt att lägga in reklamlänkar i inläggen. Jag är tacksam för alla klick som ni gör! Pengarna har jag tänkt använda för att köpa in bilder som jag kan använda till kommande material, till papper och färgpatroner. ----------------------------------------------------------------------------------
Reklam LÄNKEN till Madlady


Nu när julen snart är här så används ord som börjar på jul oftare, i kombination av det och att flera barn på jobb har knäckt läskoden och vill ha utmaningar har ett nytt material med jultema skapats.

Övningen passar även till yngre barn, där en vuxen läser ordet och barnet kan hitta kortet med bilden som passar till ordet. Materialet kan även användas som stöd för barn att lära sig ev. nya ord.
Materialet består av 10 kort med en bild och en tom ruta och utav 10 textkort med ord som börjar på JUL. 
Följande ord finns med:
julskinka, julkulor, jultomte, julmust, julgran, julros, julbock, julstjärna, julklapp och julkulor.

_______________________________________________


___Vid intresse av materialet: 

Jag kan inte lägga tid på att mejla material som man själv kan ladda ner!
Jag vet att det fungerar bäst på att hämta materialen via en dator. Tror att man behöver ladda ner dropbox till telefon eller surfplatta för att kunna hämta materialen.
Om den här sidan kommer upp så klicka längst ner på "Nej tack, fortsätt till nedladdning" om ni inte vill skaffa dropbox.
Gör så här: Klicka på länken som jag har lagt in i slutet av inlägget. (länken har oftast samma namn som materialet) Låt dropbox ladda klart sidan innan ni trycker på ladda ner.På min dator hamnar materialet i "hämtade filer", det kan man nog välja själv! Sen är det bara att skriva ut och laminera materialet. OBS! Klicka inte direkt på skriv ut i dropbox, då riskerar ni att få halva sidor!

Länken: Läsord JUL 


Jag väntar på en ny vara från ideal of sweden: reklam LÄNKEN hoppas på leverans innan helgen!


Önskar er en trevlig start på december månad som börjar imorgon!

Kram Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen