tisdag 3 januari 2017

Gratis material till förskolebarn matematik med vintertema

                                                                                            INNEHÅLLER REKLAMLÄNK
Jag delar med mig kostnadsfritt av mina pedagogiska material. För att börja tjäna lite pengar på mitt bloggande har jag valt att lägga in reklamlänkar i inläggen. Jag är tacksam för alla klickar på länkarna! 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag har fortfarande ledigt och tar dagen som den kommer, ambitionen är att rensa lite i garderoberna, får se om lusten vill infinna sig senare idag!

Några av er har kanske redan börjat jobba och är på jakt efter tips på material att använda i förskola eller skola. Kommande dagar ska det komma snö i en stor del av landet, (tyvärr inte här nere i Skåne) och då passar det kanske med lite vintertema på materialet.Materialet som jag delar med mig av i dag är en matematik övning med vantar och mössor. Övningen går ut på att räkna prickarna på vantarna och hitta mössan som har motsvarande siffra.
Materialet består av 11 mössor med siffrorna 0-10 och av 11 vantar med prickar på och finns i två upplagor, ett där alla prickar och siffror är färgkodade efter Montessoris lilla pärltrappa och ett med svarta siffror och prickar.


Vid intresse av materialet: 

Jag kan inte lägga tid på att mejla material som ni själv kan ladda ner!
Om den här sidan kommer upp så klicka längst ner på "Nej tack, fortsätt till nedladdning" om ni inte vill skaffa dropbox.
Gör så här: Klicka på länken som jag har lagt in i slutet av inlägget. (länken har oftast samma namn som materialet) Låt dropbox ladda klart sidan innan ni trycker på ladda ner.På min dator hamnar materialet i "hämtade filer", det kan man nog välja själv! Sen är det bara att skriva ut och laminera materialet. OBS! Klicka inte direkt på skriv ut i dropbox, då riskerar ni att få halva sidor! 


Här kommer tips om ytterligare ett matematik material med vintertema.
Jag har sedan tidigare ett material med snögubbar, där man ska lägga rätt antal knappar som siffran på hatten visar. 
Till materialet finns också prickar att skriva ut om ni inte har knappar att lägga på snögubbarna, ni hittar och kan ladda ner materialet HÄR.

Var rädd om er och ta vara på dagen!/Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen