onsdag 20 januari 2016

Montessorimaterial: Matematik med hjärtan 0-10

Det känns som jag har kommit i en kreativ period med måååånga projekt på gång, när jag tillverkar mina material tänker jag mycket på barnens intresse samt vad som är aktuellt för tillfället som nu när vi närmar oss Alla ♥ dag.
Det materialet som jag delar med mig av idag är ett matematik material med hjärtan som är delade i två, övningen går ut på att räkna hjärtana på ena hjärthalvan och para ihop det med den andra hjärnhalvan med siffra på.
Materialet består av 22 stycken hjärthalvor med hjärtan på de ena halvorna och siffrorna 0-10 på de andra halvorna. Siffrorna och hjärtana är färgkodade efter Montessoris lilla pärltrappa.

Ni vet säkert hur ni ska göra för att ladda ner materialet☺, men för säkerhetsskull kommer det här:
Vid intresse av materialet:
Gör så här: Klicka på länken som jag har lagt in i slutet av inlägget. (länken har oftast samma namn som materialet) Låt dropbox ladda klart sidan innan ni trycker på ladda ner.På min dator hamnar materialet i "hämtade filer", det kan man nog välja själv! Sen är det bara att skriva ut och laminera materialet.
OBS! Klicka inte direkt på skriv ut i dropbox då riskerar ni att få halva sidor!Här visar utomhustermometern -13 grader så nu ska jag krypa upp i soffan och mysa framför brasan! Kram Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen