söndag 15 september 2019

En leverans med godsaker från Cloetta

Det här inlägget är ett samarbete med CloettaJag ingår i deras bloggnätverk och får prova nya produkter. I den tredje och sista leveransen för året finns nyheter från läkerol, malaco och plopp. 
Läkerol Classic finns i väldigt måååånga härliga smaker men nu kommer en som passar mig, nämligen hallon & lakrits. Just den kombinationen av hallon och salt lakrits är en ny favorit för mig. 

Malaco Vattenmeloner kommer nu i en egen påse! Den har sedan tidigare varit i lösviktsgodissortimentet. Malaco Vattenmeloner är ett syrligt gelégodis med vattenmelonsmak. Den är fri från både gelatin och palmolja. Den har en lagom vattenmelonsmak och innehåller bara naturliga färgämnen.

Gott & Blandat med 30% mindre socker växer och nu kommer den i saltlakrits. Sockrets ersätts med fiber vilket gör att mängden socker minskat. Gott & Blandat Salt Lakrits 30% mindre socker är vegansk, gelatinfri och innehåller endast naturliga färgämnen.
Både jag och Stellan gillade den nya påsen med de goda lakrits godisbitarna.


Läkerol Dents kommer nu i smak av grapefrukt med en hint av söt fläder vilket ger den en god smakkombination. Läkerol Denta innehåller xylitol som rekommenderas av Svenska tandläkareförbundet och är därför bra för att stoppa syreattackerna på tänderna efter måltider och är förebyggande mot karies. Jag tycker dock att smakerna med mint i gör att det känns fräschare i munnen.

Plopp mjölkchokladkakor har kommit i flera nya smaker och nu lanseras ytterligare två nya smaker., Plopp Bridge och Parrots Kanderade mandlar. I skrivande stund har vi inte hunnit prova dem, jag återkommer med mitt omdöme.

Produkterna kommer att finnas tillgängliga från vecka 38.

Alla omdömen är mina egna och det är upp till mig om jag vill skriva om produkterna.

Bilderna:Mina egna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen