måndag 29 april 2019

Maskrosens livscykel

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK Jag delar med mig kostnadsfritt av mina pedagogiska material. För att tjäna lite pengar på mitt bloggande har jag valt att lägga in reklamlänkar i inläggen. Jag är tacksam för alla klick som ni gör! Pengarna har jag tänkt använda för att köpa in bilder som jag kan använda till kommande material, till papper och färgpatroner. ---------------------------------
Reklam LÄNKEN till Stadium.  


Maskrosorna växer och sprids vidare för fullt just nu och barnen älskar att plocka dem. Eftersom jag inte hittat material med svensk text som jag gillat har jag tillverkat egna pedagogiska material. De jag har skapat kan användas i lärandet kring maskrosens delar eller livscykel.
Här ser ni maskrosens livscykel på ett A4, länken till den hittar ni längre ner i inlägget. Jag kommer även att tillverkat ett med lösa kort, så glöm inte att titta in igen😉. 
Mina tidigare material om maskrosen hittar ni genom att klicka på orden HÄR nedan:
Materialet med maskrosens delar hittar ni HÄR.
Ett A4 med maskrosens delar hittar ni HÄR


Vid intresse av materialet: 

Man behöver inte ha eller skaffa Dropbox för att ladda ner materialet gratis!
Materialet laddar ni ner själv! Jag har fått mejl om att det fungerar hur bra som helst att använda Ipad och Iphone vid nerladdning När ni klickar på länken till materialet, så väljer ni sedan den lilla fyrkanten med pil vid adressfältet och väljer sedan spara pdf i Ibooks.


Jag kan inte lägga tid på att mejla material som är nedladdningsbara här på bloggen.

Material LÄNKEN: Maskrosens livscykel

Jag önskar er en fin start på veckan! Glöm inte att klicka på reklamlänken!
Kram
Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen