söndag 3 december 2017

Gratis pedagogiskt material till förskola och skola: Julgransaddition 1-10

Första advent är snart slut och här har dagen använts flitigt till att måla om en vägg, putsa fönster och julpynta yngsta sonens gamla rum. Bara jag gick in i det rummet tidigare blev jag deprimerad över den svarta fondväggen som Andreas valt att ha i rummet. Väggen är nu vit!

Jag har även hunnit skapa ett nytt pedagogiskt material med jultema, tro det eller ej men det blev ett matematik material igen😀 .
 Den här gången är det addition 1-10 som tränas, övningen går ut på att räkna ut talen i julgranskulorna och färglägga dem i färgen som finns vid siffran som motsvarar summan. 
Materialet består av ett A4 med en julgran, julgranskulor med additionstal och färgade rutor.Vid intresse av materialet: 

Jag kan inte lägga tid på att mejla material som man själv kan ladda ner!Jag vet att det fungerar bäst på att hämta materialen via en dator. Tror att man behöver ladda ner dropbox till telefon eller surfplatta för att kunna hämta materialen.
Om den här sidan kommer upp så klicka längst ner på "Nej tack, fortsätt till nedladdning" om ni inte vill skaffa dropbox.
Gör så här: Klicka på länken som jag har lagt in i slutet av inlägget. (länken har oftast samma namn som materialet) Låt dropbox ladda klart sidan innan ni trycker på ladda ner.På min dator hamnar materialet i "hämtade filer", det kan man nog välja själv! Sen är det bara att skriva ut och laminera materialet. OBS! Klicka inte direkt på skriv ut i dropbox, då riskerar ni att få halva sidor!
Länken: Julgrans addition


Ha det så bra alla fina läsare!
Kram Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen