Jag har för längesedan provat att göra egen LCHF hasselnötscreme men det var inget som föll mig i smaken. Härom kvällen ställde jag mig i köket och blandade ihop en egen variant som föll mig i smaken.
Det här behöver du:
100 g hasselnötter
2 msk kakao
0,5 tsk vaniljpulver
2 msk sötströ
250 g cream cheese
Gör så här:
1. Mal hasselnötterna i en mixer.
2. Häll hasselnötsmjölet i en bunke.
3. Tillsätt alla torra ingredienser: kakao, sötströ och vaniljpulver.
4. Blanda sist i cream cheese.
I morse hade jag nötcreme på min frukost våffla tillsammans med vispad grädde!
Nu väntas 4 timmars arbetsdag sen håller jag helg och önskar er en härlig sådan!
Kram Maria
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!