onsdag 24 augusti 2016

Pokémon sortering/kategorisering till barn

Så roligt att ni är så många som har visat intresse för mitt pokémon material☺På jobb älskar de äldre barnen det och pratar mycket om vilka som utvecklas från vilka osv. Något som barnen också tränar är siffrorna och de snappar snabbt upp de olika tiotalen och entalen. Något som barnen nämner ofta är vilka styrkor pokémonen har och det har jag tagit med i min tanke kring materialet som jag ska dela med mig av idag!
Materialet består av 10 brickor med en text på en av pokémonens styrkor och av fyra tomma rutor samt av 40 lösa kort med olika pokémon.
Övningen går ut på att sortera bilderna på pokémon efter deras speciella styrkor samt att prata kring hur de ser ut och vilka siffror de har. Brickorna och korten är färgkodade.
Ni hittar säkert även andra sätt att använda materialet på!


Vid intresse av materialet:
Man behöver inte ha eller skaffa Dropbox för att ladda ner materialet !!

Gör så här: Klicka på länken som jag har lagt in i slutet av inlägget. (länken har oftast samma namn som materialet) Låt dropbox ladda klart sidan innan ni trycker på ladda ner.På min dator hamnar materialet i "hämtade filer", det kan man nog välja själv! Sen är det bara att skriva ut och laminera materialet. OBS! Klicka inte direkt på skriv ut i dropbox, då riskerar ni att få halva sidor!


Länken: Sortering Pokémon

Nu är det dags att hålla kväll och krypa upp i soffan!/Maria

6 kommentarer:

 1. Verkligen fina Pokémon spel du gjort! Tror du att du kan skicka spelet till Anna.karlsson@nykoping.se Har du inte möjlighet till det ska jag se om jag får det att funka att ladda ner spelet på jobbet!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Materialet är mejlat till dig!
   Vänlig hälsning
   Maria

   Radera
 2. tack för jätte fint material, ska göra ordning till min son som är toikig i pokimon. kanske får ha min telefon i fred :)

  SvaraRadera
 3. Hej Maria! Funkar inte riktigt att ladda ner här på vårt jobb, skulle du kunna maila oss det materialet? ser jätte kul ut! Natali.bellos@stockholm.se Tack! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, ni har fått ett mejl!

   Mvh
   Maria

   Radera

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!