söndag 28 augusti 2016

Gratis material till förskolebarn 3-bitars matematikpussel

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK 
Jag delar med mig kostnadsfritt av mina pedagogiska material. För att börja tjäna lite pengar på mitt bloggande har jag valt att lägga in reklamlänkar i inläggen. Jag är tacksam för alla klick som ni gör! Pengarna har jag tänkt använda för att köpa in bilder som jag kan använda till kommande material, till papper och färgpatroner.

--------------------------------------------------------------------------------
Reklam LÄNKEN till Stadium
Kreativiteten har flödat och i slutet av förra veckan blev jag klar med ett matematik material som jag tänker dela med mig av idag. 

Det är ett 3-bitars pussel som passar till olika åldrar beroende på hur man vill använda det, de yngsta barnen kan använda det som ett pussel och skapa sig bildminne av siffror och mängden. De äldre barnen kan känna igen siffrorna och räkna antalet föremål på respektive pusselbit.
Materialet består av tio 3-bitars pussel som är färgkodade efter Maria Montessoris lilla pärltrappa.


Vid intresse av materialet: 
Man behöver inte ha eller skaffa Dropbox för att ladda ner materialet gratis!


Om den här sidan kommer upp så klicka längst ner på "Nej tack, fortsätt till nedladdning" om ni inte vill skaffa dropbox.Gör så här: Klicka på länken som jag har lagt in i slutet av inlägget. (länken har oftast samma namn som materialet) Låt dropbox ladda klart sidan innan ni trycker på ladda ner.På min dator hamnar materialet i "hämtade filer", det kan man nog välja själv! Sen är det bara att skriva ut och laminera materialet. OBS! Klicka inte direkt på skriv ut i dropbox, då riskerar ni att få halva sidor! 


Material Länken:
MatematikpusselEfter en aktiv helg så blir det en lugn och tidig kväll här!/ Maria 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen