lördag 9 januari 2016

I like Ajlajk, shopping

Jag har varit ledig ganska mycket under jul och nyår och det medför lite shopping och annat som gör dagarna extra roliga, som igår då jag var tvungen att uträtta ett ärende åt Stellan i Höganäs och det resulterade även i ett besök på Magasin 36 tillsammans med min lillasyster Lotta.

På Magasin 36 finns många fina små butiker och en saluhall, vi besökte bland annat Fröken Ethel som är återförsäljare av märket Ajlajk, butiken har just nu 50% rabatt på nästan allt i butiken. Jag köpte ett par jeans av märket Buena Vista och en blus från Aijlajk.

Bilden är lånad från Ajlajks facebookssida.


Vi passade på att fika på caféet och även handla mat till kvällen i Saluhallens fina charkdisk, jag köpte rostbiffssallad och goda bullar.
Nu ska jag fortsätta den här lördagen med inventering av våra frysar och se vad det finns för gott att laga till middag idag!
Ha en härlig dag!/Maria

4 kommentarer:

 1. Hej Maria!
  Först ett stort tack för en mycket inspirerande blogg och allt som du delar med dig av!
  Jag har hittat mycket kul som jag använder mig av på jobbet och många goda recept som jag har provat. Men nu fick jag syn på något annat nämligen den supersnygga blusen från Ajlajk! Tyvärr så hittar jag den ingenstans på nätet så jag undrar om du vet vad det är för kollektion, om den är ny eller äldre?

  Vänliga hälsningar, Marika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marika!
   Tack för dina fina ord om bloggen, det värmer!
   Jag tror att blusen är från hösten kollektion, den finns på Ajlajks hemsida, här kommer en länk till sidan http://webshop.ajlajk.nu/3/produkt-168-tunika-med-brodyr--a319. Hoppas du hittar den☺

   Vänliga hälsningar
   Maria

   Radera
  2. Tack! Jag kände inte igen den när jag tittade själv på hemsidan! Det var sån skillnad när den var knuten upptill eller inte. Sen på "din" bild är det någon spets upptill men det kanske är något plagg under :) Hur som helst är den jättefin och det kliar i köpfingrarna...

   Radera
  3. Hej igen!
   Blusen är snyggast oknuten enligt mig, på bilden är det ett nog ett linne med spets under blusen. Det var ett verklig fynd......jag gav endast halva priset☺

   Radera

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen