lördag 4 november 2017

Bästa cykelhjälmen med MIPS och cykeltillbehör

Känner ni till företaget Tooorch.com? Det är en cykeltillbehörs butik med online försäljning av bland annat cykeldäck, cykelslangar, cykellås, cykelbelysning, cykelhjälmar, cykelväskor, och cykelverktyg. Tooorch är experter på cykeldäck och har över 1000 modeller i lager från de bästa varumärkena, varför inte titta in och hitta cykeldäck som passar just din cykel. Du kan även hitta däck till barnvagnar. 

Hur många av er använder cykelhjälm när ni cyklar? Jag började använda cykelhjälm när våra barn var små och började cykla. Jag har förbrukat några stycken genom åren och NTF rekommenderar att man byter var tionde år. Utvecklingen på hjälmarna blir bättre och säkerheten större. Jag har valt en ny cykelhjälm med MIPS.

Vad är då MIPS?
MIPS är en svensk uppfinning som 
forskare på KTH tagit fram, det är en ny och revolutionerande teknik som kan rädda liv och förhindra riktigt allvarliga hjärnskador för tusentals människor.  
MIPS tillåter att cykelhjälmen kan rotera i förhållande till huvudet vilket ger cykelhjälmar utrustade med MIPS bättre skydd mot rotationsvåld och minskar på så sätt risken för hjärnskador vid de tillfällen hjälmen tar emot stöten på en annan yta än vinkelrätt mot marken. HÄR hittar ni Tooorch alla hjälmar med MIPS. Just nu är flera av hjälmarna nersatta i pris, så passa på att handla nu inför alla härliga cykelturer.
På hemsidan får man många tips på olika saker ex. hur man väljer rätt storlek på hjälmen och vad man ska tänka på när man väljer hjälm. 

Tooorch har väldigt snabba leveranser, om du beställer före kl.11.00  helgfria vardagar packas och skickas dina varor samma dag. 
De erbjuder även prisgaranti, vilket innebär att om du upptäcker din produkt till ett lägre pris inom 14 dagar från det du hämtat ut din produkt betalar Tooorch mellanskillanden till dig.

Vet ni förresten att jag har cyklat tjejvättern två gånger och halvvättern en gång😃.
Kram
Maria

5 kommentarer:

  1. Själv så måste jag nog uppdatera mig med ny hjälm...de är ju färskvara om de ska skydda vid en krash!

    Grymt med tjejvästern tre gånger...själv så har jag bara gjort vanliga vättern men är lite sugen på tjejvarianten till i år. 30 mil är låååångt och 10 mil känns liiite mer lätthanterligt ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här hjälmen har bra passform! Jag är så imponerad av alla som klarar att cykla 30 mil, bra jobbat!
      Jag skrev fel två tjejvättern och en halvvättern har jag gjort:-)

      Radera
  2. Tack för tipset. Trodde MIPS var någon slags material i hjälmar. Ska kolla på en sån till min sambo. Sjukt irriterad på att han saknar cykelhjälm när vi ska cykla någonstans. Ska bara mäta hans huvud först. Hoppas de finns i stora storlekar.

    Kram Mia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Mia
      Den hjälmen jag beställde är en unisex modell och passar både stora och små huvud :-)
      Hoppas du hittar en bra hjälm till din sambo!

      Kram Maria

      Radera
  3. Hej, Jag heter Torkel Hallander och ägde och drev tidigare Cykelkraft som du skriver om här. Cykelkraft gick i konkurs och är nu köpt av annat bolag - så därför undrar jag om du kan tänka dig att göra om länkarna i inlägget till vår nya sajt: tooorch.com? Vi är grymma på cykeltillbehör och hjälmar - och självklart fixar jag någon fin kompensation till dig om du kan fixa det. Hör av dig på torkel@tooorch.com i så fall!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen