torsdag 2 mars 2017

Gratis material till barn: Djurlek med svenska vilda djur

Djur är något som intresserar barnen på jobb mycket och jag vet att de flesta barn gillar djur. Mitt material med djurlek med bondgårdsdjur som ni hittar HÄR är väldigt populär och för att utveckla intresset och kunskapen om djur mer har jag nu gjort ett likadant material med svenska vilda djur.
Materialet består av 12 stora cirklar med djurbilder och 12 små bilder med samma djurbild.
Följande djur finns med på bilderna: björn, älg, rådjur, räv, varg, hare, ekorre, kronhjort, vildsvin, lodjur, utter och järv.

Förslag på aktivitet med materielen: Man kan lägga ut de stora cirklarna på golvet och låta barnen ta en liten cirkel ur en påse. Sedan ska barnet hitta den stora cirkeln med samma djur på. Man kan prata och sjunga om vad det är för djur, hur den låter och para ihop korten med plast djur! Korten kan användas på många olika sätt, det är bara att låta fantasin flöda. Alla djuren finns att köpa hos Schleich. 

Vid intresse av materialet: 
Om den här sidan kommer upp så klicka längst ner på "Nej tack, fortsätt till nedladdning" om ni inte vill skaffa dropbox.


Man behöver inte ha eller skaffa Dropbox för att ladda ner materialet gratis!
Materialet laddar ni ner själv! Jag har fått mejl om att det fungerar hur bra som helst att använda Ipad och Iphone vid nerladdning När ni klickar på länken till materialet, så väljer ni sedan den lilla fyrkanten med pil vid adressfältet och väljer sedan spara pdf i Ibooks.

Jag kan inte lägga tid på att mejla material som är nedladdningsbara här på bloggen. 


material Länken: Djurlek svenska vilda djur


Passa på att ta vara på tiden och var rädd om er!/Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen