måndag 13 februari 2017

Montessorimaterial: skriva rosa ord med 4 bokstäver.

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK Jag delar med mig kostnadsfritt av mina pedagogiska material. För att börja tjäna lite pengar på mitt bloggande har jag valt att lägga in reklamlänkar i inläggen. Jag är tacksam för alla klick som ni gör! Pengarna har jag tänkt använda för att köpa in bilder som jag kan använda till kommande material, till papper och färgpatroner.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- 
 Reklam LÄNKEN campadre


Nu har jag gjort en ny skrivbok, den här gången med bilder vars ord har 4 bokstäver. Orden är fortfarande ljudenliga.

LPFÖ 98 rev 16: Förskolan ska sträva efter att varje barn utvecklar intresse för skriftspråk samt förståelse för symboler och deras kommunikativa funktioner.

Materialet består av två A4 papper med 8 bilder, ett A4 med 4 bilder och skrivrutor på varje, sammanlagt 20 bilder att skriva ord till. A4 papperna klipper man isär på linjerna jag har gjort och sätter fast en framsida (om man vill) som finns med. 


Vid intresse av materialet: 

Om den här sidan kommer upp så klicka längst ner på "Nej tack, fortsätt till nedladdning" om ni inte vill skaffa dropbox.Gör så här: Klicka på länken som jag har lagt in i slutet av inlägget. (länken har oftast samma namn som materialet) Låt dropbox ladda klart sidan innan ni trycker på ladda ner.På min dator hamnar materialet i "hämtade filer", det kan man nog välja själv! Sen är det bara att skriva ut och laminera materialet. OBS! Klicka inte direkt på skriv ut i dropbox, då riskerar ni att få halva sidor! 


Länken: Skrivbok ljudenliga ord 4 bokstäver

Var rädd om er och ha en god natt!/
Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen