onsdag 27 april 2016

Inlägget är ett bidrag i Scandlines bloggtävling. Besök på BorderShop i Tyskland!

Inlägget är ett bidrag i Scandlines bloggtävling. 

Man kan knappt tro det med snö, hagel och regn men sommaren närmar sig och det är snart dags att besöka bordershop i Puttgarden för att bunkra lite god dricka till alla härliga varma dagar och grillkvällar.

Sist vi besökte BorderShop var i somras då åkte vi med båten som Kevin jobbade på från Malmö till 
Travemünde och passade på att köra och handla på den stoorrra pråmen! Ja, BorderShop är faktiskt en ombyggd pråm med 4 butiksvåningar, vi brukar börja längst uppe och beta av varje våning för sig så att vi inte missar något.

Jag lägger alltid längst tid våningen med röda, vita, rosé och mousserande viner och där finns ett enormt sortiment att välja mellan, som tur är kan man provsmaka en del av dem innan man väljer vilka man ska köpa.

Stellan lägger mest tid på avdelningen med whiskey, även där finns ett stort sortiment, många av sorterna finns inte att få tag i på systembolaget här hemma.

Oftast tar vi en dagstripp över till Tyskland när vi ska handla på BorderShop precis som säkert många andra svenska också gör, det är en lagom lång resa för oss som bor i Skåne☺


När vi besöker BorderShop nästa gång ser jag framemot att få se Scandlines nya bygge utanför shoppen och få fota det live. 

 Det är ett 57 kvadratmeter stort monument med texten WORLD'S BIGGEST BORDERSHOP, bokstäverna är gjorda i betong och har en storlek på 2.6x2 meter, hela monumentet är 2,6 meter högt och 22 meter långt. Har någon av er sett den live än?

En härlig blandning av dricka som vi shoppade vid vårt senaste besök på BorderShop. Vid vårt nästa besök kommer jag att bunkra några lådor prosecco!

Ha det bra alla fina läsare!/
Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!