lördag 12 oktober 2013

Pysslingdagen 11 oktober 2013

Oj, vilken dag det blev igår!!

Tänker er att det inom Pysslingen förskolor finns 1500 medarbetare, 6500 barn och 94 enheter. Vi är en av dem!
På plats i City Conference Centre fanns nästan alla 1500 medarbetare.


Dagen var väl planerad och förmiddagen gick åt till att bland annat lyssna på föreläsaren Jörgen Oom.
Här kan ni se ett klipp på You Tube med Jörgen!
En trevlig föreläsning som handlade om betydelsen av att ha RMI, eller ”Rätt Mental Inställning”, om man skall skapa framgång i sitt arbete.


Eftermiddagen började med att vi höll våra två föreläsningar om hur vi arbetar med utomhuspedagogik! Det kom ca 130 pers och lyssnade på oss. Vi hade gjort ett fint kompendium med tips från vår föreläsning som vi delade ut till publiken.

Eftermiddagen avslutades med komikern Karin Adelsköld som var otroligt rolig......vi skrattade så att vi grät!!! Karin bjöd verkligen på sig själv och pratade om exempelvis push up, strumpbyxor som hänger i grenen!
Får ni någon gång möjligheten att lyssna på Karin så kan jag bara säga TA CHANSEN!!

Fotograf Theresia Köhlin

Innan det var dags för After Work hade Pysslingen prisutdelning till pedagoger som blivit nominerade i olika kategorier.
Raus förskola fick stå på scen och ta emot diplom och rosor för att vi är en av de tre förskolor inom Pysslingen som har fått full pott i LÄRANDE INDEX! Tänk då att det finns 94 enheter totalt. DET ÄR EN HÄRLIG KÄNSLA:-)I maj hade vi bedömare i lärandeindex på jobb, här kan ni läsa om det!

De stolta pedagogerna som arbetar på Raus förskolaI dag är jag väldigt trött och det blir att krypa ner i sin sköna säng tidigt!

Ha det bäst!/Maria


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen