söndag 17 september 2017

Gratis material till förskola: Äppelmatematik

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK 
Jag delar med mig kostnadsfritt av mina pedagogiska material. För att börja tjäna lite pengar på mitt bloggande har jag valt att lägga in reklamlänkar i inläggen. Jag är tacksam för alla klick som ni gör! Pengarna har jag tänkt använda för att köpa in bilder som jag kan använda till kommande material, till papper och färgpatroner.


--------------------------------------------------------------------------------

Reklam LÄNKEN

Nu har hösten kommit och det är så mycket som händer i naturen, svamparna kommer, löven ändrar färg och äpplena ska skördas. Apropå äpple så har jag tillverkat ett nytt matematik material med hösttema äpple.
Övningen går ut på att räkna antalet äppelkärnor och para ihop kortet med äpplet vars siffra motsvarar antalet. Materialet fungerar också bra att använda som ett memoryspel, där man vänder alla korten upp och ner och vänder två kort och ska hitta paren som hör ihop.  
Materialet består av 11 kort med äpple och siffror på och av 11 kort med äppelkärnor på. Jag har valt att göra materialet i två uppsättningar, ett med färgkodade siffror och ramar efter Montessoris lilla pärltrappa och en uppsättning med svarta siffror och ramar. Välj det som passar er bäst☺


Vid intresse av materialet: 

Jag kan inte lägga tid på att mejla material som man själv kan ladda ner!Om den här sidan kommer upp så klicka längst ner på "Nej tack, fortsätt till nedladdning" om ni inte vill skaffa dropbox.Gör så här: Klicka på länken som jag har lagt in i slutet av inlägget. (länken har oftast samma namn som materialet) Låt dropbox ladda klart sidan innan ni trycker på ladda ner.På min dator hamnar materialet i "hämtade filer", det kan man nog välja själv! Sen är det bara att skriva ut och laminera materialet. OBS! Klicka inte direkt på skriv ut i dropbox, då riskerar ni att få halva sidor! 


Länken: Äppelmatematik


Önskar er en underbar söndag!
Kram Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, jag läser alla kommentarer och svarar så fort jag kan!

Leta i den här bloggen